Haikjeften 2023

Som stolt samarbeidspartner og medeier av Haikjeften gleder vi oss til at Bromsgårdparken igjen skal fylles opp med artister og publikum under årets store konsertopplevelser i Narvik.

Allerede i 2019, da ideen ble lansert gikk vi inn både på eiersiden og som samarbeidspartner.
Sammen med LKAB tente vi på ideen om å ta i bruk Bromsgårdparken, der både LKAB og Narvikgården er grunneier, til festivalområde – og en fantastisk herlig atmosfære ble skapt i en nydelig park, midt i sentrum av Narvik.

Vi gir en stor honnør til LKAB som tilrettelegger, utbedrer og tilpasser parken slik at den skal fungere optimalt som festivalområde, der vi stiller deler av arealet i Bromsgårdparken, våre parkeringsområder i Teknisk kvartal og OT-Gården til disposisjon samt tilgang til «teknisk rådhus» som er base for frivillige, lager, back-stage og andre viktige funksjoner som arrangøren har behov for.

Vi ønsker arrangør, frivillige, samarbeidspartnere, publikum og ikke minst primus motor for festivalen Stein Hjertholm lykke til med årets Haikjeften og Haitanna, gratis barne- og familie arrangement i samarbeid med Sparebank 1 Nord-Norge.

Vår visjon er etablering, trivsel og vekst i hele Narvik kommune og vi stolt over å bidra til TRIVSEL.

Vi ønsker alle en fantastisk festivalhelg – nyt musikken, atmosfæren og stemningen.

 

Publisert: 25. aug 2023