Nytt styre i Narvikgården

Marie Lovise Ve

Thomas Nygård (62) ble på generalforsamlingen den 27. juni 2023 gjenvalgt som styreleder i Narvikgården. Thomas har vært styremedlem i selskapet siden 2015. Han ble valgt som styreleder første gang i 2021 og har dermed solid kunnskap om selskapet.

Nygård er opprinnelig fra Lødingen og har et stort engasjement for Nord-Norge og Narvik. Hans mantra er destinasjonsbygging og mener at Narvik har store utviklingspotensialer, sett med bakgrunn i kommunens beliggenhet med vakker og vill natur, kraftressurser, jernbane, dypvannshavn og kort vei til storflyplass. I det daglige arbeider Thomas som destinasjonssjef for Aker Brygge i Oslo og han har tidligere vært administrerende direktør i fornøyelsesparken Tusenfryd. Han har operativ utdannelse fra forsvaret, Bachelor fra Norges idrettshøgskole og Bachelor i Personaladministrasjon.

Marie Lovise Ve (30), ble valgt som nytt styremedlem i Narvikgården. Marie er opprinnelig fra Karmøy, men flyttet til Narvik etter studiene da hun fikk en spennende mulighet med å utvikle nye energiprosjekter i Nordkraft. I dag er hun bærekraftsansvarlig for Nordkraft-konsernet og brenner for fornybar energi, bærekraftige valg og jordnære løsninger.

Marie Lovise er utdannet BSc. Energiteknologi fra Høgskolen i Bergen og MSc. Sustainable Energy Engineering fra Reykjavík University – eller som Marie sier selv – energiingeniør, for å holde det kort og enkelt.

– Det har vært veldig spennende å følge med på selskapets prosjekter de siste årene fra utsiden, så det var ikke vanskelig å takke ja til en slik mulighet som et styreverv. Narvikgården fremstår for meg som et selskap som både ønsker og får til å utvikle veldig mye bra – i og for en kommune som har utrolig mye å tilby. Jeg gleder seg til å ta fatt på styrearbeidet for Narvikgården og til å delta i arbeidet om fortsatt positiv utvikling for lokalsamfunnet vårt, sier Marie Lovise Ve.

Bjørn Harald Larsen (55) ble valgt som 1. varamedlem i styret.

Bjørn Harald Larsen er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø. Han etablerte egen advokatpraksis i 2006 og arbeider både inn mot privatkunder, små og mellomstore bedrifter samt det offentlige.

Bjørn Harald har et stort samfunnsengasjement og er for de fleste et velkjent ansikt i byens kulturliv og som en habil musiker på tangentene.

Han er også styreleder i Vinterfestuka Stiftelse, Haikjeften AS, Akjsefabrikken AS samt leder for generalforsamlingen i Sparebanken Narvik. Bjørn Harald brenner for vekst og utvikling i hele Narvik kommune og mener at et rikt kulturliv er viktig for å bygge et godt og attraktivt samfunn.

Narvikgården ser frem til et spennende og godt samarbeid med det nye styret.

Det nye styret består av:

Styreleder Thomas Nygård, 2023-2025
Styremedlem Marie Lovise Ve, 2023-2025
Styremedlem Stig Nerdal, 2023-2025
Styremedlem Torje Kosmo Karlsen, 2023-2025
Styremedlem Cathrine Kaarbø, 2022-2024
Styremedlem og ansatterepresentant Rune H. Pettersen, 2022-2024

1. varamedlem Bjørn Harald Larsen, 2023-2025
2. varamedlem Morten Lorentsen, 2022-2024
3. varamedlem Ellen M. Iversen,  2022-2024
Vara ansatterepresentant Eirik Djupvik, 2022-2024

Bjørn Harald Larsen | Foto Riktig Spor

Publisert: 13. jul 2023