Spennende nyetablering!

Nadia og Riccardo Vaudagna (privat foto)

Narviks råeste lokaler i K49 er ikke lengre ledige – vi har nå fått leietaker med et spennende konsept på plass.

Lokalet i Kongens gate 49 på vel 135 kvadratmeter, midt i hjertet av Narvik, har store vindusflater ut mot byens hovedgate og hundrevis av passerende til fots, sykkel eller med bil hver dag. Beliggenheten er som skapt for et konsept med  enkel servering og en ny spennende møteplass – nå kommer vårt primære ønske for lokalet på plass i løpet av høsten 2023.

Vi gleder oss til å ønske Nadia og Riccardo Vaudagna velkommen, som flytter sammen med sine to barn Samuel (15 år) og Gregorio (11 år) fra Italia til Nord-Norge for å investere i og etablere egen bedrift i Narvik.

Nadia og Riccardo har lang arbeidserfaring både innen landbruksvirksomhet og fra salg- og servicenæringen, de har over lang tid hatt en drøm om å skape sin egen bedrift og arbeidsplass der de ønsker å tilby en smak av Italia. Nå skal drømmen realiseres i Narvik.

– Takket være Narvikgården som har bistått oss gjennom en lang prosess og lagt til rette for etableringen i K49, kan vi nå realisere drømmen vår og vi er takknemlig for den muligheten vi har fått til å etablere oss i Narvik, sier Nadia og Riccardo på telefon fra Italia.

Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass før dørene til den nye møteplassen og kafèen, som både vil ha italiensk isbar, kaffebar, lunsjretter og etter hvert vinbar på menyen, kan åpne i løpet av høsten 2023.

Narvikgården sin visjon er etablering, trivsel og vekst og vi gleder oss til å ønske familien og våre nye leietakere velkommen til Narvik og Kongens gate 49. Vi håper denne spennende etableringen vil bli et flott tilskudd til bo- og blilyst i kommunen vår.

Publisert: 21. apr 2023