Gavetildeling til lag og foreninger

Glade mottakere av gavetildelingen, f.v. Dagfinn Eilertsen – Narvik Buldrehall, Lisbeth Johnsen og Stig Brattli – Ankenes Alpinklubb, Cato Fredriksen – Narvik Turnforening og Marita Havaas Olsen – Narvik Teaterlag.

Narvikgården har tildelt gaver til lag og foreninger i Narvik kommune.
Vi gratulere med tildelingene og ønsker lykke til i det flotte, frivillige arbeidet dere gjør for idretten og kulturlivet i kommunen.

Ankenes Alpinklubb, ble stiftet i 1973 drifter og eier i dag Ankenes Alpinanlegg. Alpinklubben har arbeidet med et prosjekt som skal inkludere flere til aktivitet hele året. Det er  kjøpt inn alpinutstyr som vil tilbys gratis til utlån for barn opp til 9 år. I sommerhalvåret er det sykler til gratis utlån for barn opp til 12 år.

Ankenes Skolekorps, ble etablert i 1970 har som formål å vekke barn og unges interesse for musikk og drill. Korpset med god og lang tradisjon består av 35 musikanter og 20 drillere. Årets Julespill består av flere ulike aktiviteter med både tenning av julegran på Ankenes, adventsstund med julemusikk på sykehjem og musikk-kafe med julemusikk og drillshow.

Narvik Buldrehall, er et prosjekt i regi av Narvik Klatreklubb, som skal gi et lavterskeltilbud til barn og ungdommer som ønsker et møtested for fysisk og sosial utfoldelse og bli kjent med en flott aktivitet og idrett.

Narvik Innebandyklubb-Wizards, ble etablert i 2004 og har markert seg som en aktiv klubb i det nord-norske innebandymiljøet, spesielt innen barne- og ungdomsarbeid. Den tradisjonelle turneringen «Narvik Innebandy Cup», går av stabelen i romjulen, med lek og moro, spill og kamper både for barn, ungdommer, mosjonister og aktive spillere.

Narvik Teaterlag, ble stiftet i 1945 og er et kjent og kjært amatørteater i kommunen. Formålet er å skape gode opplevelser for publikum gjennom å sette opp teaterproduksjoner og revyer med fokus på humor. Under Vinterfestuka 2023 settes det opp revy med storband og i samarbeid med lokale kor og dansere fra Narvik kulturskole.

Narvik Turnforening, ble stiftet så langt tilbake som 7. oktober 1900, en idrettsklubb med lange tradisjoner. Pr i dag er det rundt 275 aktive breddeturnere fordelt på 11 partiet, i tillegg er 130 aktive turnere på konkurransenivå. Narvik Turnforening planlegger Åpen Hall, der spesielt ungdom inviteres til å komme i turnhallen for å bli kjent med og prøve ut en flott aktivitet og idrett.

I tillegg har vi støttet Bjerkvik omegn historielag, som har produsert «Bjerkvikkalender» for 2023.

Vi håper midlene kommer godt med i det videre arbeidet og prosjektene som er under arbeid i de ulike lag og foreningene.
Den fantastiske innsatsen som legges ned av et 1000-talls frivillige bidrar til å skape bo-og blilyst i Narvik kommune!

Kirstin M. Leiros – Ankenes Skolekorps

Jens Petter Opshaug – Narvik Innebandyklubb-Wizards

Tildelinger høsten 2022

Ankenes Alpinklubb
Ankenes Skolekorps
Bjerkvik og omegn historielag
Narvik Buldrehall/-senter
Narvik Innebandyklubb-Wizards
Narvik Teaterlag
Narvik Turnforening

Publisert: 20. des 2022