InterPadel til Narvik

Foto | InterPadel

Allerede i vår startet Narvikgården en spennende dialog med selskapet InterPadel. I dag har InterPadel 10 sentre rundt om i landet og målsetningen er å bygge opp 30 InterPadel sentre i Norge innen utgangen av 2023.

Eierne bak selskapet InterPadel er de tre tidligere idrettsstjernene Bjørn Maaseide, Jan Kvalheim og Thor Hushovd.

Hva er Padel tennis?
Padel tennis ble utviklet i Mexico i 1969 og er verdens hurtigst voksende idrett.
Padel er en kombinasjon av tennis og squash som kan spilles både innen- og utendørs. Det spilles to mot to og man benytter vegger rundt banen. Fysiske mål baner 20m x 10m med minimum 8 meter fri takhøyde over spilleflate.
For mer informasjon se Interpadel.no

Hvem kan spille Padel?
Alle kan spille padeltennis, da den krever mindre styrke og tekniske ferdigheter enn tennis. Dette gjør det til en sport som passer både barn og
voksne med ulikt ferdighetsnivå. Man opplever tidlig mestring i padeltennis, samtidig som man får en god treningsøkt.

Det at alle klarer å spille, uansett ballferdighet, styrke og kondisjon – gjør at Padel er så populært blant alle aldre. En annen grunn er nok at den sosiale delen av sporten er så sterk. Du vil oppleve læringskurven i Padel som bratt, og vil merke fremgang allerede på første trening. Selv om Padel er en mix av det beste fra to idretter, trenger du ikke å ha spilt verken tennis eller squash for å like denne sporten.

I Spania er padeltennis den nest største idretten, og på verdensbasis er det mer enn 13 millioner spillere.

God dialog
Vi har en god dialog, rundt etablering, lokasjoner og tidslinje – i forrige uke var første fysiske møte, samt befaringer på egnede lokasjoner. Videre fremdrift blir å prøve å få senteret etablert i Narvik og finne dyktige, lokale driver av senteret.

Er du den “optimale” driveren av et Padelsenter i Narvik?
Du bør være flink til å møte folk og se nye kunder som kommer inn i hallen for å lære seg en ny sport/aktivitet. Samtidig må man kunne litt rundt det å drifte et lite selskap. Viktigste er å skape engasjement og aktivitet rundt senteret! Ved interesse, ta gjerne kontakt med oss.

Foto | InterPadel
Foto | InterPadel

Publisert: 29. okt 2021