SommerNarvik 2021

Fjorårets suksess SommerNarvik, skapte sammen med næringslivet et fantastiske tiltak for trivsel og bolyst i hele Narvik kommune og det er med stor glede at fjorårets suksess, gjentas i år!

Som Narvik kommune sitt eiendomsutviklingsselskap, er det viktig for oss og helt i tråd med vår visjon “Etablering trivsel og vekst” at det skapes aktivitet som øker bolyst og trivsel både blant kommunens innbyggere og besøkende.

Vi bidrar derfor også i år med en betydelig økonomisk gave til SommerNarvik.
I år er en del av beløpet fra oss øremerket innkjøp av 21 Pride flagg, der det største flagget skal pryde flaggstangen på taket av Rådhuset og de 20 andre flaggene skal plasseres ut i hele kommunen fra nord til sør. Vi håper hele befolkningen og tilreisende setter pris på en sommerpyntet kommune, i regnbuens farger!

Vi ønsker alle en riktig fin sommer og lykke til med arrangementet, som starter lørdag 26. juni 🙂

Her kan du følge SommerNarvik dag for dag, programmet oppdateres fortløpende.

Publisert: 25. jun 2021