Årsregnskap 2020 for Narvikgården

Utvikling av Herjangshøgda i Bjerkvik.

Narvikgården AS er 100 % eid av Narvik kommune, og driver hovedsaklig by- og eiendomsutvikling med utgangspunkt i egne eiendommer og bygg.
Selskapet arbeider også med andre oppgaver som bidrar til vekst og utvikling og vår visjon er “Etablering, trivsel og vekst”.

Konsernets resultat for 2020 ble et overskudd etter skatt på kr 9.555.165,-.

Vi har lagt bak oss nok et hektisk år med mange spennende prosjekter. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle våre ansatte for innsatsen i året som har gått og samtidig også få berømme det gode samarbeidet vi har hatt med andre utviklingsaktører i vår region, 

Narvikgården AS ble etablert den 29.03.01 og har 20 års jubileum i 2021 og vi kan se tilbake på svært mange og viktige prosjekter som er gjennomført i løpe av disse årene, sier sier Frode Kristian Danielsen, administrerende direktør i Narvikgården.

HER kan du lese våre årsmeldinger.

Publisert: 9. jun 2021