Prosessen med å finne erstatteren til Erik Sommerli har ifølge styreleder i Narvikgården, Børge Edvardsen Klingan, pågått siden tidlig i sommer.

Danielsen er fra Tromsø, men ønsker nå å flytte til Narvik. Danielsen har høyere revisorutdanning fra NHH og er godt kjent i næringslivet i Nord Norge hvor han i vel 20 år som partner har bygget og ledet noen av landsdelens sterkeste kompetansemiljøer innenfor revisjon, rådgivning, advokat og regnskapstjenester.  Danielsen har både i rollen som revisor og rådgiver arbeidet med noen av de største offentlige- og privateide foretakene i landsdelen. I bagasjen har han med seg en sterk faglig kompetanse innenfor forretningsutvikling, juss og økonomi.

Styreleder Edvardsen Klingan beskriver Danielsen som utadvendt, strategisk og utviklingsorientert, med god kjennskap til eiendom og forretningsutvikling. Han oppfattes som kreativ, løsningsorientert og er en sterk pådriver for vekst og utvikling.

– Vi er veldig fornøyd med at Frode Kristian Danielsen har takket ja til stillingen og er sikker på at han i sin rolle som administrerende direktør i Narvikgården AS vil bidra til etablering, trivsel og vekst i vår region avslutter Børge Edvardsen Klingan.