Bobilparkering

Narvikgården overtok selskapet Fagernesfjellet parkering i november 2019, som en del av utbyggingen av reiselivsanlegget i Fagernesfjellet. De nye parkeringsområdene i Narvikfjellet er stort sett ferdigstilt og omfatter 4 parkeringsområder, med totalt 237 nye parkeringsplasser fordelt på P1 med 114 plasser, P2 med 47 plasser, P3 med 42 plasser og P4 med 34 plasser.

Narvikgården eier og drifter parkeringsanlegget i nært samarbeid med Narvikfjellet og nå har etablert bobilparkering og servicefunksjoner i anlegget. Deler av parkeringsanlegget (P3 og P2) er tilpasset bobilturister og på disse to planene er det strøm for lading av bobil samt avfallshåndtering.
Servicehus med ulike servicefunksjoner er nå åpnet til bruk for våre bobilgjester. Her finner man både toaletter, garderobe med dusj, lite kjøkken og spiseplass. Smittevernregler overholdes og som målsetningen er å tilby en trygg parkering.

I tillegg er det etablert tømmestasjon for gråvann og septik – og vi tør vi si at vi kan tilby tømmimg med Norges flotteste utsikt!

Fagernesfjellet Parkering er registrert på følgende informasjonssider for bobiler og apper:
• www.facebook.com/fagernesfjelletparkering/
• https://bobilplassen.no/skistua-narvik-i-nordland/
• https://www.campercontact.com/en
• App Stellplatz, Fagernesfjellet Parkering

Bobil tømmestasjon

Bobil tømmestasjon

Bobil

Bobil