Ønsker du å være en sentral medspiller i å forme, utvikle og skape fremtidens Narvikregion?

Narvikgården AS er et eiendomsutviklingsselskap som har et spesielt fokus på å planlegge, regulere og bygge ut næringsområder i Narvikregionen. Selskapet er eid av Narvik kommune, og arbeider også med sentrumsutvikling og byfornying. I tiden som kommer fokuserer vi spesielt på utvikling av Teknisk kvartal i Narvik (Europan), Narvik Torv med Torvhallen, utvikling og bygging av næringsområder i Narvik og Bjerkvik. Vi holder til i sentrum av Narvik. Våre kjerneverdier er engasjert, kompetent og ansvarlig. Vi har 11 ansatte.

Med utgangspunkt i våre eiendommer legger vi til rette for etablering av arbeidsplasser, og for å få flere innbyggere og bedrifter til Narvik. Vi ønsker utvikling i positiv retning og har en sentral rolle i samfunn-soppdraget. I regionen er det nå mange spennende prosjekter og planer vår nye leder skal være med å realisere! Narvikgården har tre datterselskap, Narvikgården Utleiebygg, Narvik Spektrum og Narvik Spektrum Drift. Selskaper hvor Narvikgården er medeier er Narvikfjellet AS, Visit Narvik, Astafjord Industrier AS, Narvik Kapital, Haikjeften AS, Medby Næringspark og Polar Park.

 

Administrerende direktør har ansvaret for Narvikgårdens samlede virksomhet, herunder dets datterselskaper og eiendommer som følger av driftsavtaler med andre aktører. Denne utvikler og drifter selskapet innenfor de retningslinjer som settes av styret og i henhold til vedtatte planer og budsjetter.

Vi søker en erfaren, resultatorientert og handlekraftig person til å lede og videreutvikle selskapet i samsvar med vedtatte strategier og mål. Du må ha god forståelse for byutvikling, markedsmessig teft og kunne dokumentere resultater fra drift og bedriftsutvikling. Du er god på å se muligheter heller enn problemer, er analytisk og resultatorientert. Du er godt kjent med strategisk arbeid, prosjektutvikling og forstår trender og markedsutvikling. Vår nye leder har høy arbeidskapasitet, stor kontaktflate og trives med å arbeide med kunder og samarbeidspartnere. Administrerende direktør rapporterer til styret.

 Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Relevant høyere utdanning
 • Dokumentert ledererfaring og resultater
 • Meget gode evner til samhandling og samarbeid
 • Ansvarsbevisst og selvstendig
 • Effektiv, med evne til å jobbe med flere prosjekter og saker parallelt
 • Løsningsorientert med evner til å skape gode relasjoner og godt samarbeid
 • Beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig
 • God økonomiforståelse
 • Er kommersiell, samtidig som du forstår offentlig sektor

Vi kan tilby:

 • Spennende arbeidsoppgaver med påvirkning på samfunnsutvikling, og samhandling med andre utviklingsmiljø
 • Stor variasjon i oppgaver, både i skala og innhold
 • Et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger

For nærmere opplysninger kontakt styreleder Børge Edvardsen Klingan (tlf. 916 39 906) eller vår rekrutteringspartner Berit A. Laastad i Essensi AS (tlf. 971 60 626). Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV sendes elektronisk innen 19. august 2019.

HER kan du registrere din søknad

Narvikgården er underlagt offentlighetsloven. Søkere kan be om at søknaden unndras offentlighet. Det må da fremgår en begrunnelse for dette i søknaden. Hvis man ikke får innvilget slik unntak, vil søker bli kontaktet særskilt.

Foto: Kalle Punsvik