Stolt samarbeidspartner til Haikjeften

Haikjeften 2024

Vi er stolt samarbeidspartner og medeier av Haikjeften og gleder oss enormt til at Bromsgårdparken igjen skal fylles opp med artister og publikum under årets musikkfestival i Narvik.

Allerede i 2019, da ideen om festivalen ble lansert gikk vi inn både på eiersiden og som samarbeidspartner. Både Narvikgården og LKAB er grunneiere av festivalområdet og sammen tente vi på ideen om å ta i bruk Bromsgårdparken til festivalområde. Et nydelig parkområde, der det skapes en helt fantastisk og herlig atmosfære, midt i av Narvik.

Vi gir en stor honnør og applauderer LKAB, som tilrettelegger, utbedrer og tilpasser parken slik at den skal fungere optimalt som festivalområde.

Vi stiller vår del av arealet i Bromsgårdparken, våre parkeringsområder i Teknisk kvartal og OT-Gården til disposisjon samt tilgang til «Teknisk rådhus» som er base for frivillige, lager, back-stage og andre viktige funksjoner som arrangøren har behov for.

Vi ønsker arrangør, alle frivillige, samarbeidspartnere, publikum og ikke minst primus motor for festivalen Stein Hjertholm lykke til med Haikjeften og Haitanna 2024.

Vår visjon er etablering, trivsel og vekst i hele Narvik kommune og vi er stolt over å bidra til TRIVSEL.

Vi ønsker alle en fantastisk festivalhelg – nyt musikken, atmosfæren og stemningen.

Publisert: 19. aug 2024