Ny ansettelse i Narvikgården-konsernet

Foto | Christian S. Andersen

PRESSEMELDING 04.04.24

Ny ansettelse i Narvikgården-konsernet

– Morten Koster Martinussen ansatt som Kunde- og utleieansvarlig 

Narvikgården har styrket sitt team med Morten Koster Martinussen som skal jobbe dedikert med våre utleiearealer, parkeringstjenester og oppfølging av våre leietakere.  Martinussen er 45 år gammel og kommer fra stillingen som salgssjef i Fremover og Key Account Manager i AMEDIA salg Nord, der hans blant annet har hatt ansvar for samarbeidsavtaler, nøkkelkunder i bedriftsmarkedet, prosjekter og kundepleie. Han har fra tidligere arbeidsplasser lang erfaring innenfor salg og kundeoppfølging både innenfor privat næring- og reiseliv, og har et godt nettverk i regionen.

Morten er stolt over tilhørigheten til Narvik og landsdelen, og vil styrke Narvikgårdens rolle som eiendomsutvikler og -aktør.

– Jeg ser frem til å begynne i Narvikgården. Narvikgården har en betydningsfull samfunnsoppgave som er i harmoni med mitt ønske om å bidra til økt trivsel og tilhørighet i regionen. De siste årene har vi sette en betydelig utvikling i området. Jeg ser nå frem til den muligheten jeg har fått til å jobbe enda tettere med i utviklingen og bidra til å legge til rette for ytterligere vekst i regionen, uttaler Morten om egen motivasjon for å begynne i stillingen.

Martinussen vil støtte opp under våre verdier som ansvarlig, kompetent og engasjert i møte med våre kunder og samarbeidspartnere. Han tiltrer allerede i stillingen fredag den 5. april og vi ser frem til å få Morten med på laget i Narvikgården, sier adm. direktør Bjørnar Evenrud.

Ved spørsmål kontakt adm. direktør Bjørnar Evenrud, mobil 992 31 254.

Publisert: 4. apr 2024