Thomas Nygård, ny styreleder i Narvikgården

Thomas Nygård, ny styreleder i Narvikgården AS.

Thomas Nygård (60), ble på generalforsamlingen tirsdag 22. juni 2021 valgt som ny styreleder i Narvikgården.

Thomas Nygård har vært styremedlem i selskapet siden 2015 og har dermed solid kunnskap om Narvikgården, når han nå tar over stafettpinnen etter Børge Edvardsen Klingan.

Nygård er opprinnelig fra Lødingen og har et stort engasjement for Nord-Norge og Narvik.

Mitt mantra er destinasjonsbygging og ser at Narvik har et stort utviklingspotensiale, sett med bakgrunn i kommunens beliggenhet med vakker og vill natur, kraftressurser, jernbane, dypvannshavn og kort vei til storflyplass

Disse geografiske fordelene kan bidra til ny vekst i kommunen, samtidig som at dette krever at alle gode «krefter» i kommunen jobber tett sammen, og ikke minst at kommunen og kommunens aktører samspiller godt mot regionene som omkranser Narvik. Han tror ikke minst at ett VM i alpint kan være en god sak som med rett styring og godt samspill kan bidra som katalysator til en positiv utvikling av Narviksamfunnet, sier nyvalgt styreleder Thomas Nygård.

I det daglige arbeider Thomas som destinasjonssjef for Aker Brygge i Oslo, og han har tidligere vært administrerende direktør i fornøyelsesparken Tusenfryd. Han har operativ utdannelse fra forsvaret, Bachelor fra Norges idrettshøgskole og Bachelor i Personaladministrasjon.

Torje Kosmo Karlsen (31), ble på generalforsamlingen valgt som nytt styremedlem i Narvikgården. Torje har en bachelor i økonomi og administrasjon fra UiT Norges arktiske universitet og arbeider i stiftelsen VINN, blant annet som prosjektleder for Propellfabrikken og fagansvarlig for læremateriell knyttet til serverings- og skjenkebransjen. Torje er født og oppvokst i Narvik, og med sin sterke tilknytning til både natur og kultur beskriver han seg selv som selvutnevnt narvikambassadør.

Som kommunens eiendomsutviklingsselskap har Narvikgården en naturlig viktig samfunnsrolle. I det daglige jobber jeg mye med demografiutfordringene vi opplever i Narvik og resten av Nord-Norge. Jeg tror Narvikgården har og kan i fortsettelsen ha en viktig rolle knyttet til en del av disse utfordringene. I det store handler det om å gjøre Narvik til en mer attraktiv by å leve i, både med tanke på tilgang på arbeidsplasser, men også knyttet til estetikk, urbanitet og miljø.

Jeg har de siste 10-15 årene i varierende grad gjennom forskjellige prosjekter og aktører hatt en del å gjøre med stort sett alle ansatte i Narvikgården. Jeg vet at det arbeider en gjeng dedikerte og svært kompetente mennesker i bedriften, og jeg tiltrer derfor rollen med entusiasme og lave skuldre. Jeg hadde ikke behov for å tenke meg om når forespørselen kom, sier nyvalgt styremedlem Torje Kosmo Karlsen.

Narvikgården ser frem til et godt og spennende samarbeid med det nye styret.

Det nye styret består av:

Styreleder Thomas Nygård ny som styreleder
Styremedlem Torje Kosmo Karlsen ny
Styremedlem Stig Nerdal gjenvalgt
Styremedlem Sirianne Voie Brochmann gjenvalgt
Styremedlem Linda M. Ingebrigtsen ikke på valg
Varamedlem i rekkefølge 1. Bengt Fagerli gjenvalgt
2. Unni Kufaas ikke på valg
3. Ellen M. Iversen ikke på valg
Ansatte representant Rune H. Pettersen gjenvalgt
Vara ansatte representant Trine Pettersen ny

 

Torje Kosmo Karlsen, valgt til nytt styremedlem i Narvikgården AS.

Publisert: 1. jul 2021